I have to say goodbye.

Want to introduce yourself? or say goodbye? Post here!
TaekjoZ
Big Chick
Posts: 72
Joined: Mon Sep 24, 2012 10:27 pm

Sat Jul 20, 2013 11:42 pm

WEll guys. I have been playing here for long time. I came back. With new PC. But things and the destiny looks like didnt wanted me to play here. The new PC i've got by some reason runs GTA SA Very very very but VERY slow. So i will not be playing in-game.

My PC Specs are not bad to run gta sa. I can run Gta IV. So there's no valid reason to say that i cant run gta sa. ._. I dont know why, but this is the sad truth.


So, i will be not playing here anymore. 'til i find something where i can play this amazing and funny game.


Plus i have to finish my studies. To have my dreamed job. And then find a way in my life to continue working on.


This is not a bye forever. I will probably come back. But in the situation i am now, i will not have the requeriments to play in the server.


I have to say thanks to everyone, but specially to Yezpahr, very nice player and person. I hope when i come back i can find you here :)



I remember and spent lot of time in this community. And im not sad because of that, it was nice to play here, very good players, Administration team is not the best, but it's good enough to fit this cool and nice server. well.

I can explain alot of things, Also alot of feelings. But i think it's not the right moment or the right time.


Thanks everyone for beeing part of my gameplays and fun in samp. Very nice community, players.

Keep the friendship!! :)
S.W.A.T
Image
SERVE & PROTECT SERVIR & PROTEGER
Drake
Big Clucker
Posts: 431
Joined: Thu Apr 11, 2013 8:45 pm
KCNR Username: Drake
Location: UK

Sat Jul 20, 2013 11:47 pm

Bye.
Peter
The Cluckin' Godfather
Posts: 7052
Joined: Tue Aug 16, 2011 10:11 am
KCNR Username: Peter
Location: Hell

Sun Jul 21, 2013 12:22 am

What are the specifications on the new PC? Especially the GPU/Video card? If you have Intel HD graphics 3000/4000 then you could consider assigning more RAM to the VRAM so you get better performance.
Image

Want your own statistics counter? Look right here: viewtopic.php?f=25&t=1216
(Feature) introduction topic: viewtopic.php?f=25&t=28493
User avatar
(RCAC)
Newbie Chick
Posts: 42
Joined: Sat Jun 08, 2013 6:58 pm

Sun Jul 21, 2013 2:29 am

Miss ya bro
TIRE SHOOTER & POPPER
SWAT TEAM 2013
LVCNR4Life
Image
User avatar
Yezpahr
Posts: 12012
Joined: Thu Nov 08, 2012 1:54 am
Location: Hiding in the glovebox of an RC cam.

Sun Jul 21, 2013 2:31 am

Sorry to see your computer is so terrible, I hope you can find some way to improve it :(
×*ׯ¯¯ Serial Rapist ¯¯¯¯×*×
×*ׯ¯¯¯ Pot head ¯¯¯¯¯¯×*×
×*ׯPart of The LvMafia¯×*×
ImageImage
God made the Dutch as the finishing touch.
Askim
Big Clucker
Posts: 499
Joined: Thu Jun 21, 2012 2:37 pm
KCNR Username: Askim
Location: Norway

Sun Jul 21, 2013 2:45 am

Bye. :shock:
Gold_Fish
Big Clucker
Posts: 662
Joined: Sat Mar 10, 2012 6:49 pm
KCNR Username: Wtf,another cnr kar?
Location: Kitchener Canada.

Sun Jul 21, 2013 8:09 am

Bye taek. I never understood your name
Image
User avatar
Threshold
The Cluckin' Godfather
Posts: 8263
Joined: Thu Sep 08, 2011 8:48 am
KCNR Username: Threshold
Location: 30 Minutes From Spoon's House, Australia
Contact:
Threshold’s avatar
Offline

Sun Jul 21, 2013 5:22 pm

I shall name him... Taco.
Image Image Image
TaekjoZ
Big Chick
Posts: 72
Joined: Mon Sep 24, 2012 10:27 pm

Sun Jul 21, 2013 10:08 pm

LOL Taco... xD

Guys. My PC Specs are:


2 GB Ram.
Intel 2 Core Processor 2.0 Ghz.
Graphic Card Intel 3600 700 MB VRam. (Pixel Shader 3.0, Vertex Shader 3.0, enough to play almost all 2010 games.(gta sa it's from 2006 i think. so i must be perfectly able to run it ._.)
300 HDD + 1 TB external HDD



Windows 7 Ultimate.

No reason found. I dont know WHY i cant run the game, it makes no sense. It runs very slow when it should run faster than my shitty old PC with

256 MB VRAM ati Radeon.
1.6 Ghz Singlecore processor.
40 GB HDD
512 MB Ram.



._. it makes no sense.
S.W.A.T
Image
SERVE & PROTECT SERVIR & PROTEGER
User avatar
Kar
Site Admin
Posts: 6381
Joined: Fri Jul 29, 2011 6:21 pm
KCNR Username: Kar
Contact:
Kar’s avatar
Loading…

Sun Jul 21, 2013 10:13 pm

So the game is moving super slow or something? Have you tried reinstalling? Maybe you have a ram issue? or some sort of leak in a sense ...
Post Reply