Page 1 of 1

I need help on this :S

Posted: Sat Sep 12, 2015 8:50 pm
by Axl_Rose
So,this his happening for a long time and everything I've tried is not working.
The only problem is at my house with my Wifi,I can connect with any other Wifi except mine,and no my wifi has no problems at all,it works properly with phones/tablets/laptops,but this is happening only at my laptop.If anyone knows how this can be fixed please help me,I am using my LAN network for some time just to connect to a Network and that pretty much sucks too,I want to be connected to WAN.Ohh and also,this is how it says : Image.It has nothing to do with Settings as it says.

Re: I need help on this :S

Posted: Sat Sep 12, 2015 8:54 pm
by Peter
Did you try deleting your wifi network and then readding it?

Re: I need help on this :S

Posted: Sun Sep 13, 2015 9:37 am
by Reh123
Happened to me too once.. Do what Peter says ^ It fixed mine.

Click on the network -> Forget Network.

Re: I need help on this :S

Posted: Sun Sep 13, 2015 10:31 am
by Axl_Rose
Yes,I did that.I went to Manage Networks or smth like that and re-added again but wont work.

Re: I need help on this :S

Posted: Mon Sep 14, 2015 12:12 pm
by Henor
Go to START >>> Device Manager >>> Delete your WIFI driver >>> Then check for hardware changes (this should reinstall your WIFI driver again) >> Restart your PC/Laptop.
I had a similar problem in Win10, this fixed it...

Re: I need help on this :S

Posted: Mon Sep 14, 2015 5:18 pm
by Axl_Rose
That definetely Worked.Thanks !

Re: I need help on this :S

Posted: Tue Sep 15, 2015 1:14 am
by Threshold
Windows 10 is a huge monitoring update. Everything you do is sent to Microsoft and saved, I'd avoid it.