Help me please

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Locked
Mr_King
Big Clucker
Posts: 409
Joined: Sun Oct 28, 2012 7:51 pm

Mon Nov 05, 2012 5:40 pm

when i open gta_sa or samp its fine there no errors but its not showing the game up
why :(
!_____Cool Rapist_____!
!_____Army Member_____!
!_____Pro Robber_____!
Statistical
Image
User avatar
Ivan123
Posts: 1564
Joined: Sun Jan 01, 2012 1:26 am
KCNR Username: [email protected]@
Location: Serbia/Belgrade

Mon Nov 05, 2012 6:33 pm

Idk ... try cracking it ....
Image
The Don Of The Lv Mafia
Police_force
High Rollin' Clucker
Posts: 4936
Joined: Mon Aug 01, 2011 8:10 pm
KCNR Username: Police_force

Mon Nov 05, 2012 7:56 pm

Go to Gta San Andreas Userfiles. There is a file called Gta_sa.set, remove it. This will reset all changes you've made to your graphics etc. It's not a big deal to set them back, and more importantly, your game starts running again.
Mr_King
Big Clucker
Posts: 409
Joined: Sun Oct 28, 2012 7:51 pm

Mon Nov 05, 2012 8:43 pm

nothing works of what u both said ;(
please help
!_____Cool Rapist_____!
!_____Army Member_____!
!_____Pro Robber_____!
Statistical
Image
Mr_King
Big Clucker
Posts: 409
Joined: Sun Oct 28, 2012 7:51 pm

Mon Nov 05, 2012 9:12 pm

Problem Sloved just download Avast Anti virus
thanks Police_force for telling me about this great program
this thread can be locked now.
!_____Cool Rapist_____!
!_____Army Member_____!
!_____Pro Robber_____!
Statistical
Image
Locked