Win8.1

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Post Reply
User avatar
Grube
Gangsta Clucker
Posts: 1125
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:58 am
KCNR Username: Grube
Location: Latvia,Europe
Contact:
Status: Offline

Fri Apr 20, 2018 8:57 pm

Well, i'm having some issues with this. If i exit out of the interior, sometimes it freezes and i have to open a task manager and have to end task on GTA:SA. Maybe this could be only a GTA prob.
Mr.JOba wrote:
Tue Apr 03, 2018 6:47 am
-1 I used it because of the fucking hackers , cheaters like Grube.
SWAT Private
Police Rank - 18 (Army) Major General
User avatar
Grube
Gangsta Clucker
Posts: 1125
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:58 am
KCNR Username: Grube
Location: Latvia,Europe
Contact:
Status: Offline

Tue Apr 24, 2018 3:47 pm

UPDATE: Sometimes happens when it's loading SAMP screen on, it just crashes
Mr.JOba wrote:
Tue Apr 03, 2018 6:47 am
-1 I used it because of the fucking hackers , cheaters like Grube.
SWAT Private
Police Rank - 18 (Army) Major General
Crynium
Big Chick
Posts: 79
Joined: Sun Mar 29, 2015 4:48 am
KCNR Username: Crynium
Status: Offline

Sun Apr 29, 2018 3:45 am

I remember having problems exactly like those (i use win 8.1 too) but I forgot how I got it fixed, try searching youtube
Post Reply