Page 1 of 1

samp problems

Posted: Sat Dec 23, 2017 3:51 pm
by NoName
Aight, idk where I should post this but ye, this seems to be a good place.
anyway, here is my question.


I've re-installed gtaSA and SA-MP but everytime when I'm trying to get in the server it won't start SAMP but just SA.
How can I fix this shit?

Re: samp problems

Posted: Sat Dec 23, 2017 4:28 pm
by Deville
Uninstall and Re-Install SAMP 0.3.7(not GTA SA). That usually fixes it.

Re: samp problems

Posted: Sat Dec 23, 2017 4:52 pm
by NoName
Dimitri_Deville wrote:
Sat Dec 23, 2017 4:28 pm
Uninstall and Re-Install SAMP 0.3.7(not GTA SA). That usually fixes it.
I've already tried that so many times, doesn't work. cuz when I do that it won't let me install it again unless I re-install gtaSA

Re: samp problems

Posted: Sat Dec 23, 2017 5:33 pm
by Duty
Try to run samp as administere

Re: samp problems

Posted: Sat Dec 23, 2017 6:26 pm
by NoName
Duty wrote:
Sat Dec 23, 2017 5:33 pm
Try to run samp as administere
already run it like that

Re: samp problems

Posted: Mon Dec 25, 2017 3:22 am
by Peter
How many gta sa executables do you have?

Re: samp problems

Posted: Wed Dec 27, 2017 12:17 am
by NoName
Peter wrote:
Mon Dec 25, 2017 3:22 am
How many gta sa executables do you have?
i'll check that out in a sec.

Re: samp problems

Posted: Fri Jan 26, 2018 6:08 pm
by everlast
Note: Sorry i reply late.

Change your windows