Page 1 of 2

Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 2:05 am
by Bamboo
The problem is that I can't take screenshots. We just recently power-up our new computer alongside with the help of my brother but when I donwloaded GTA and fire it up, I tried to take screenshots but it says unable. I went to the SAMP forums and they or some stated it has something to do with Windows 8 which is my OS currently. I need the screenshots to be working as yesterday, some remaining Arabs/Egys were cophunting me and reason out their most common excuse which is "just helping friends", I don't think whom I was chasing was a part of their gang because it was a newbie, I assume no correlation whatsoever.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 4:26 am
by Gabrielle
Just re-download your samp application and it will work

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 5:01 am
by Bamboo
Oh yeah, I re-installed the game still none. All in their default setting.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 6:22 am
by Crynium
ezpz , I'm using windows 8 and I can't use f8 too so I know how , just hold Windows Button ( beside alt and ctrl ) then press Print Screen Sys Rq or watever is says there beside Scroll Lock and f12.. Oh and btw, hold windows button and the prnt screen after , then go to Documents -> Pictures -> Screenshots .. there u go , have fun taking screens of retards shooting u for no reason.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 12:47 pm
by Bamboo
"Just helping my friend" retards. Smh. Will it also include the mainchat, the speedometer, and the health bar?

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 12:50 pm
by Ragna
The easiest way for you to make fast screenshots and not to use PrtSc is to download Fraps and use their software for screenshots.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 3:13 pm
by Deville
Ragna wrote:
Thu Jun 01, 2017 12:50 pm
The easiest way for you to make fast screenshots and not to use PrtSc is to download Fraps and use their software for screenshots.
And that wont freeze your screen when you take screens as well.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 5:17 pm
by Bamboo
Thanks for the help guys but does Fraps have a loop so it won't use much space? like just the last 5 minutes of gameplay.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 5:20 pm
by Ragna
Bamboo wrote:
Thu Jun 01, 2017 5:17 pm
Thanks for the help guys but does Fraps have a loop so it won't use much space? like just the last 5 minutes of gameplay.
It's for screenshots, use Share (aka Shadowplay) if you have a Nvidia card to record..and set a hotkey to record/stop manually.

Re: Unable to save screenshot.

Posted: Thu Jun 01, 2017 8:25 pm
by Hell_Rock1
Whenever I occur this problem,I just try different resolutions until it works.

*Whenever this problem occurs to me