Unable to save screenshot.

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
User avatar
Bamboo
Clucker
Posts: 273
Joined: Sun Dec 07, 2014 10:18 am
KCNR Username: Bamboo
Location: Philippines, Cebu
Contact:
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 2:05 am

The problem is that I can't take screenshots. We just recently power-up our new computer alongside with the help of my brother but when I donwloaded GTA and fire it up, I tried to take screenshots but it says unable. I went to the SAMP forums and they or some stated it has something to do with Windows 8 which is my OS currently. I need the screenshots to be working as yesterday, some remaining Arabs/Egys were cophunting me and reason out their most common excuse which is "just helping friends", I don't think whom I was chasing was a part of their gang because it was a newbie, I assume no correlation whatsoever.
What do pandas eat?
Image
Image
Gabrielle
Clucker
Posts: 160
Joined: Wed Apr 01, 2015 6:36 am
KCNR Username: Goten
Location: Canada
Contact:
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 4:26 am

Just re-download your samp application and it will work
Part of Majestic12
User avatar
Bamboo
Clucker
Posts: 273
Joined: Sun Dec 07, 2014 10:18 am
KCNR Username: Bamboo
Location: Philippines, Cebu
Contact:
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 5:01 am

Oh yeah, I re-installed the game still none. All in their default setting.
What do pandas eat?
Image
Image
Crynium
Big Chick
Posts: 84
Joined: Sun Mar 29, 2015 4:48 am
KCNR Username: Crynium
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 6:22 am

ezpz , I'm using windows 8 and I can't use f8 too so I know how , just hold Windows Button ( beside alt and ctrl ) then press Print Screen Sys Rq or watever is says there beside Scroll Lock and f12.. Oh and btw, hold windows button and the prnt screen after , then go to Documents -> Pictures -> Screenshots .. there u go , have fun taking screens of retards shooting u for no reason.
User avatar
Bamboo
Clucker
Posts: 273
Joined: Sun Dec 07, 2014 10:18 am
KCNR Username: Bamboo
Location: Philippines, Cebu
Contact:
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 12:47 pm

"Just helping my friend" retards. Smh. Will it also include the mainchat, the speedometer, and the health bar?
What do pandas eat?
Image
Image
User avatar
Ragna
Gangsta Clucker
Posts: 1435
Joined: Sun May 24, 2015 3:05 pm
KCNR Username: Ragna
Location: Formerly known as Ragnarokk
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 12:50 pm

The easiest way for you to make fast screenshots and not to use PrtSc is to download Fraps and use their software for screenshots.
**Ragna**
**Part from
Majestic 12**
**From Bosnia and Herzegovina**

**Newcomer of the Year 2015**
**Deluxe Donator**


U SUX NONAME
[/size][/color]
Image
Image
Deville
Gangsta Clucker
Posts: 2125
Joined: Sun Jun 08, 2014 7:19 am
KCNR Username: Deville
Status: Offline
⚡SSDeville⚡’s avatar
Loading…

Thu Jun 01, 2017 3:13 pm

Ragna wrote:
Thu Jun 01, 2017 12:50 pm
The easiest way for you to make fast screenshots and not to use PrtSc is to download Fraps and use their software for screenshots.
And that wont freeze your screen when you take screens as well.
《TakeDown Specialist》
《SWAT Vice Commander - Head of Roster》
User avatar
Bamboo
Clucker
Posts: 273
Joined: Sun Dec 07, 2014 10:18 am
KCNR Username: Bamboo
Location: Philippines, Cebu
Contact:
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 5:17 pm

Thanks for the help guys but does Fraps have a loop so it won't use much space? like just the last 5 minutes of gameplay.
What do pandas eat?
Image
Image
User avatar
Ragna
Gangsta Clucker
Posts: 1435
Joined: Sun May 24, 2015 3:05 pm
KCNR Username: Ragna
Location: Formerly known as Ragnarokk
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 5:20 pm

Bamboo wrote:
Thu Jun 01, 2017 5:17 pm
Thanks for the help guys but does Fraps have a loop so it won't use much space? like just the last 5 minutes of gameplay.
It's for screenshots, use Share (aka Shadowplay) if you have a Nvidia card to record..and set a hotkey to record/stop manually.
**Ragna**
**Part from
Majestic 12**
**From Bosnia and Herzegovina**

**Newcomer of the Year 2015**
**Deluxe Donator**


U SUX NONAME
[/size][/color]
Image
Image
User avatar
Hell_Rock1
Big Chick
Posts: 104
Joined: Mon Jan 09, 2017 5:35 pm
KCNR Username: Hell_Rock
Status: Offline

Thu Jun 01, 2017 8:25 pm

Whenever I occur this problem,I just try different resolutions until it works.

*Whenever this problem occurs to me
Image
Post Reply