Portable SAMP

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Post Reply
MRNATEGEEK
Big Chick
Posts: 112
Joined: Tue Mar 14, 2017 3:02 am
KCNR Username: MRNATEGEEK
Status: Offline

Wed Apr 19, 2017 2:58 am

Who said SAMP was portable, it was not. I had to install the I would say the framework before launching any SAMP version. And yes I do got it portable but if there is something that does not keep it fully portable such as multi registry keys, I need to know.
Duty
Clucker
Posts: 225
Joined: Sun Mar 26, 2017 8:06 am
KCNR Username: Duty
Location: No where just Teleporting around the plant
Status: Offline

Wed Apr 19, 2017 4:19 am

actually we are't care about the sa-mp programming cuz you are just playing have fun


may the only one how care about that is the owner or maybe peter so
MRNATEGEEK
Big Chick
Posts: 112
Joined: Tue Mar 14, 2017 3:02 am
KCNR Username: MRNATEGEEK
Status: Offline

Wed Apr 19, 2017 6:21 am

Duty wrote:
Wed Apr 19, 2017 4:19 am
actually we are't care about the sa-mp programming cuz you are just playing have fun


may the only one how care about that is the owner or maybe peter so
Its not the programming, its this (I make the words huge):

WHERE CAN I FIND A PORTABLE SAMP THAT I CAN USE???

Now, is it clear?
Duty
Clucker
Posts: 225
Joined: Sun Mar 26, 2017 8:06 am
KCNR Username: Duty
Location: No where just Teleporting around the plant
Status: Offline

Wed Apr 19, 2017 10:32 am

To me yea it's clear but i can't help you so Google may help
Post Reply