SA doesn't open

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Post Reply
User avatar
Dj_Ozzy
Big Clucker
Posts: 559
Joined: Wed Aug 26, 2015 1:43 pm
KCNR Username: Dj_Ozzy
Location: Croatia

Sun Mar 05, 2017 5:23 pm

To begin with I'm currently at 1280x1024 monitor and it's connected with VGA cabel.Recently I connected my PC with a TV with HDMI cable and it worked fine.Now I switched it back to the original monitor (that goes with VGA cable) and SA won't open.It just goes black screen for a brief moment and then back to desktop and onthing happens.Any solutions?
nightday wrote:Noope Player Cops Shoting Clivins Make Cops Shootings Clivins Cops
User avatar
Aztec.is back
Gangsta Clucker
Posts: 1876
Joined: Fri Jul 17, 2015 6:40 am
KCNR Username: Aztec.

Sun Mar 05, 2017 6:10 pm

Run as win xp sp2+as admin

try that
How do you know you are not a patient
User avatar
Ragna
Gangsta Clucker
Posts: 1434
Joined: Sun May 24, 2015 3:05 pm
KCNR Username: Ragna
Location: Formerly known as Ragnarokk

Sun Mar 05, 2017 6:11 pm

Try deleting gta_sa.set file from C:\Users\XXXXX\Documents\GTA San Andreas User Files
**Ragna**
**Part from
Majestic 12**
**From Bosnia and Herzegovina**

**Newcomer of the Year 2015**
**Deluxe Donator**


U SUX NONAME
[/size][/color]
Image
Image
User avatar
Dj_Ozzy
Big Clucker
Posts: 559
Joined: Wed Aug 26, 2015 1:43 pm
KCNR Username: Dj_Ozzy
Location: Croatia

Sun Mar 05, 2017 7:20 pm

Ragna wrote: Sun Mar 05, 2017 6:11 pm Try deleting gta_sa.set file from C:\Users\XXXXX\Documents\GTA San Andreas User Files
This worked.Danke Rag!
nightday wrote:Noope Player Cops Shoting Clivins Make Cops Shootings Clivins Cops
User avatar
Ragna
Gangsta Clucker
Posts: 1434
Joined: Sun May 24, 2015 3:05 pm
KCNR Username: Ragna
Location: Formerly known as Ragnarokk

Sun Mar 05, 2017 7:24 pm

Dj_Ozzy wrote: Sun Mar 05, 2017 7:20 pm
Ragna wrote: Sun Mar 05, 2017 6:11 pm Try deleting gta_sa.set file from C:\Users\XXXXX\Documents\GTA San Andreas User Files
This worked.Danke Rag!
Bitte :)
Glad it worked
**Ragna**
**Part from
Majestic 12**
**From Bosnia and Herzegovina**

**Newcomer of the Year 2015**
**Deluxe Donator**


U SUX NONAME
[/size][/color]
Image
Image
User avatar
Axl_Rose
High Rollin' Clucker
Posts: 3048
Joined: Tue Apr 14, 2015 7:30 pm
KCNR Username: Axl_Rose
Location: Too far away to be seen.

Sun Mar 05, 2017 7:32 pm

Aztec.is back wrote: Sun Mar 05, 2017 6:10 pm Run as win xp sp2+as admin

try that
Are you referring to Service Pack with sp2?
User avatar
Aztec.is back
Gangsta Clucker
Posts: 1876
Joined: Fri Jul 17, 2015 6:40 am
KCNR Username: Aztec.

Sun Mar 05, 2017 7:33 pm

Axl_Rose wrote: Sun Mar 05, 2017 7:32 pm
Aztec.is back wrote: Sun Mar 05, 2017 6:10 pm Run as win xp sp2+as admin

try that
Are you referring to Service Pack with sp2?
yea
How do you know you are not a patient
User avatar
Axl_Rose
High Rollin' Clucker
Posts: 3048
Joined: Tue Apr 14, 2015 7:30 pm
KCNR Username: Axl_Rose
Location: Too far away to be seen.

Sun Mar 05, 2017 8:17 pm

Aztec.is back wrote: Sun Mar 05, 2017 7:33 pm
Axl_Rose wrote: Sun Mar 05, 2017 7:32 pm
Aztec.is back wrote: Sun Mar 05, 2017 6:10 pm Run as win xp sp2+as admin

try that
Are you referring to Service Pack with sp2?
yea
There was no need to mention that :p
Post Reply