Page 1 of 6

Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 07, 2016 3:30 pm
by Poka
As the title say, my problem is with this server and this problem came 2-3 days ago.
My ping somehow goes very high from 350-700Ping, and i already fixed my ping and then the server moved and my ping played in range 198-280Max
those days every time i log in i'm desynched and lag is horrible, i tried other servers, pings start from 78 to 400Ping and i play good and dont crash.

so what is the problem?

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 07, 2016 3:49 pm
by Killian
Same as here and also my friends faces this problem!
this problem in KCNR only other servers running good!

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Thu Jun 09, 2016 12:20 pm
by Threshold
With SA-MP, it's hard to pinpoint the exact cause unless you can locate specific patterns. Next time you get desynced, think what you've done recently and see if there's anything similar the next time you get desynced. I've had no issues, so it can only really be your client.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Thu Jun 09, 2016 1:52 pm
by Frame
Threshold wrote:With SA-MP, it's hard to pinpoint the exact cause unless you can locate specific patterns. Next time you get desynced, think what you've done recently and see if there's anything similar the next time you get desynced. I've had no issues, so it can only really be your client.


Not only him Threshold me too, and AmR...We can't play with that lag and we desynced too much.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Thu Jun 09, 2016 4:52 pm
by Threshold
Could be packet loss?

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Thu Jun 09, 2016 6:21 pm
by Kar
Do a tracert and send me the information.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Thu Jun 09, 2016 6:53 pm
by Axl_Rose
This happens to me too though.

I used to have a stable internet until the host has changed,I understand that Kar has and is paying a higher amount of money to keep the server out of the attacks and we have to appreciate that but in the most honest way I think USA wasn't a good choice.

I reset my router and I get a stable ping about 180-220 and just 20mins later my ping reaches nearly 1000.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Fri Jun 10, 2016 3:33 am
by Kar
USA WAS THE ONLY CHOICE

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Fri Jun 10, 2016 6:08 am
by Threshold
U S A! U S A! U S A!

VOTE
FOR
TRUMP

VOTE
FOR
TRUMP

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Fri Jun 10, 2016 6:10 am
by Axl_Rose
#MakeAmericaGreatAgain2016