Page 5 of 6

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 14, 2016 4:40 pm
by [Rw]Joel
Ragna wrote:
Henor wrote:
Killian wrote: my Real ping is 80/90..
Any idea how to solve it?
Server moved its location. Your ping will never be 80 unless they change the host or you move in USA. So to decrease your 500 ping, speed up your internet. You all play with 800kbps speed internet and complain here.
My ping was 69 now its around 200, but still my packetloss is 0.
If you put this in a real life example its like a person travelling around the world.
If you fly from Egypt to UK you will get there faster (80 ping), but if you fly with Malaysia Reisen you will die and never reach yoir destination ( packetloss).
But if you fly from Egypt to Texas/Colorado w/e the new host is, it will take you more time to go in your destination because USA is farer (300 ping).
Aaaand if you fly with Malaysia Reisen to USA, you will die on the way #packetloss #500ping #desynces.

BUUT IF YOU FLY TO THESE COUNTRIES WITH A BETTER AND FASTER PLANE (BETTER IINTERNET) YOU WILL REACH YOU DESTINATIOM FASTER.

This is my dummy way of explaining, lets hope you understood something xD.
So savage man :D
Ayy I stay in Singapore on weekdays and the internet in SG is great, 230 ping :)

And then I'll go back to Malaysia during the weekends, and I'll face a 500ping average with 120kbps with 20 percent packagelost depending on how bad it is. I wonder if Malaysia Reisen is the reason for it :D

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 14, 2016 4:46 pm
by Henor
It's Malaysia Airlines lol, idk why i called it reisen xD.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 14, 2016 4:52 pm
by [Rw]Joel
Henor wrote:It's Malaysia Airlines lol, idk why i called it reisen xD.
Ye idk i thought it was some joke that i didnt understand so i played along with it xD

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 14, 2016 4:52 pm
by Ragna
Henor wrote:It's Malaysia Airlines lol, idk why i called it reisen xD.
[German] Reisen = Travel

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Tue Jun 14, 2016 8:52 pm
by Killian
Henor wrote:
Killian wrote: my Real ping is 80/90..
Any idea how to solve it?
Server moved its location. Your ping will never be 80 unless they change the host or you move in USA. So to decrease your 500 ping, speed up your internet. You all play with 800kbps speed internet and complain here.
My ping was 69 now its around 200, but still my packetloss is 0.
After the new location of the server ( USA ) i used to have 200:250 Ping and it's Fine but with 600+ ping i can't see anyone on map and can't get out from my House can't do any thing! this is wierd.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Wed Jun 15, 2016 3:45 pm
by Poka
Killian please do this:
1)open the server
2) as soon as you go desynched, Alt+Tap and open CMD from start menu and type "Tracert server.lvcnr.net" and take a SS and pit it here.

Im very busy and can't do this right now.
As soon as you do this kar will be able to help us

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Wed Jun 15, 2016 4:30 pm
by Henor
A tracert i saw earlier was shitty. Even the ping from router to router inside your country was high. So it's your ISP's fault not servers.

EDIT: This one
Frame wrote:That's with me..

Image
Third hop 163.121.211.134, is in Egypt, Al Qahirah, Cairo and ping is 238ms.
Fifth hop goes through a Private IP address (probably NAT) so i can't see its location but still its high.

Compare your tracert to mine and you will see, first 2-3 hops are inside you country, if those are high its your ISP's fault because all your route to the destination will have latency.

Image

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Wed Jun 15, 2016 5:26 pm
by Frame
Henor wrote:A tracert i saw earlier was shitty. Even the ping from router to router inside your country was high. So it's your ISP's fault not servers.

EDIT: This one
Frame wrote:That's with me..

Image
Third hop 163.121.211.134, is in Egypt, Al Qahirah, Cairo and ping is 238ms.
Fifth hop goes through a Private IP address (probably NAT) so i can't see its location but still its high.

Compare your tracert to mine and you will see, first 2-3 hops are inside you country, if those are high its your ISP's fault because all your route to the destination will have latency.

Image
it fixed for me atm.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Wed Jun 15, 2016 7:28 pm
by Poka
This isn't bad, based on what you said henor, so the problem will be from which side?
Image

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Wed Jun 15, 2016 9:55 pm
by Henor
Ahmed wrote:This isn't bad, based on what you said henor, so the problem will be from which side?
Image
Neither everything is OK, you can play without getting desynced with this.