Page 3 of 6

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Sun Jun 12, 2016 8:23 pm
by Kar
Why do you people type the raw IP and not server.lvcnr.net?

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Sun Jun 12, 2016 9:17 pm
by Poka
Kar wrote:Why do you people type the raw IP and not server.lvcnr.net?
IDK what is the difference, but you know.
here is the pic with "Tracert server.lvcnr.net"

Image

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Sun Jun 12, 2016 11:04 pm
by Frame
That's with me..

Image

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 3:45 am
by Killian
Server just restarted 25mins/35mins ago and i faced that PROBLEM wtf! can't play (500+ Ping) my Real ping is 80/90..
Any idea how to solve it?

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 3:56 am
by Kar
I was just asking.

Anyway, can you please only do the tracert whenever you can't connect?

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 3:59 am
by Killian
What do you mean? :O

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 3:59 am
by Killian
i got that problem after the restart of the SERVER what is happened , shit !

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 5:19 am
by RaNi
Close ur phone, fb, skype and try to play if it doesnt work then restart ur router

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 5:31 am
by iEatGroceries
RaNi wrote:Close ur phone, fb, skype and try to play if it doesnt work then restart ur router
Everyone faces the lag at the exact same moment. You can't blame everyone's phone, fb, skype for the lag.

Re: Server problem with me i guess.

Posted: Mon Jun 13, 2016 8:55 am
by Killian
RaNi wrote:Close ur phone, fb, skype and try to play if it doesnt work then restart ur router
Rani do you think we are so stupid to tell us that? FOR SURE we tried every thing and still the same problem...
I see no Solution yet.