Recording with Bandicam.

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
User avatar
Ragna
Gangsta Clucker
Posts: 1435
Joined: Sun May 24, 2015 3:05 pm
KCNR Username: Ragna
Location: Formerly known as Ragnarokk
Status: Offline

Fri Feb 12, 2016 7:17 am

Threshold wrote:There are better recorders. The one I use isn't Fraps or Bandicam.
We know,we know..and you won't share of course ;)
**Ragna**
**Part from
Majestic 12**
**From Bosnia and Herzegovina**

**Newcomer of the Year 2015**
**Deluxe Donator**


U SUX NONAME
[/size][/color]
Image
Image
User avatar
Grube
Gangsta Clucker
Posts: 1132
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:58 am
KCNR Username: Grube
Location: Latvia,Europe
Contact:
Status: Offline

Fri Feb 12, 2016 7:21 am

I record with Bandicam, but i got 10-15 FPS.

Just my PC sux.

1.6Ghz
4GB ram - i use Laptop, i haven't got my new PC
Mr.JOba wrote:
Tue Apr 03, 2018 6:47 am
-1 I used it because of the fucking hackers , cheaters like Grube.
SWAT Private
Police Rank - 18 (Army) Major General
User avatar
Ragna
Gangsta Clucker
Posts: 1435
Joined: Sun May 24, 2015 3:05 pm
KCNR Username: Ragna
Location: Formerly known as Ragnarokk
Status: Offline

Fri Feb 12, 2016 7:23 am

I record with Shadowplay, no fps drop,very small file size and up to 1080p60fps ;)

I start recording the moment I join and stop when I leave,with fraps and other shit you could maybe handle 2-3 minutes before your hdd is full :lol:
**Ragna**
**Part from
Majestic 12**
**From Bosnia and Herzegovina**

**Newcomer of the Year 2015**
**Deluxe Donator**


U SUX NONAME
[/size][/color]
Image
Image
User avatar
purnaabh
Big Clucker
Posts: 420
Joined: Fri Aug 02, 2013 3:02 pm
KCNR Username: Purnaabh
Location: JUST 4229 miles away from Kar's House
Contact:
Status: Offline

Sat Feb 13, 2016 10:47 am

Shadowplay is for Nvidia only i guess, i want a software other than fraps and bandi(THIS DOESNT JUST WORK ON MY COMPUTER) for game recording....

Thank you.
Image
ImageImageImageImage
DO NOT TRY TO BE PERFECT AS ALL OF YOU BITCHES GOT GLITCHES!
Image
User avatar
Grube
Gangsta Clucker
Posts: 1132
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:58 am
KCNR Username: Grube
Location: Latvia,Europe
Contact:
Status: Offline

Sat Feb 13, 2016 9:11 pm

I want to know, how can i get more FPS from bandicam. I usualy get 12-15. I'll post a video here
Mr.JOba wrote:
Tue Apr 03, 2018 6:47 am
-1 I used it because of the fucking hackers , cheaters like Grube.
SWAT Private
Police Rank - 18 (Army) Major General
User avatar
Axl_Rose
High Rollin' Clucker
Posts: 3048
Joined: Tue Apr 14, 2015 7:30 pm
KCNR Username: Axl_Rose
Location: Too far away to be seen.
Status: Offline

Sat Feb 13, 2016 9:14 pm

I got bandicam and recorded with 90FPS...


Here : https://youtu.be/CkTrCRAAgkw
Post Reply