Help

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Post Reply
User avatar
ErionnIstreffii
Big Clucker
Posts: 489
Joined: Sun Feb 22, 2015 12:55 pm
Status: Offline

Mon Aug 24, 2015 7:49 pm

Ok so I dont know if this is the right topic to post it, while I had GTA san andreas on windows 7 it worked perfect but since i changed it to windows xp, it wont even open :| I got it from the same browser. everytime i try to join on gta.sa it won't just load... if anyone knows the solution please help... :|
User avatar
ErionnIstreffii
Big Clucker
Posts: 489
Joined: Sun Feb 22, 2015 12:55 pm
Status: Offline

Mon Aug 24, 2015 9:27 pm

Sorry for making this topic, it was my graphics fault i updated them and its fine
User avatar
Reh123
Gangsta Clucker
Posts: 772
Joined: Sat Jun 22, 2013 2:10 pm
KCNR Username: Reh_007
Status: Offline

Thu Sep 03, 2015 3:22 pm

You should edit your post, and tell how you actually fixed it.. in case others face the same problem.
User avatar
Axl_Rose
High Rollin' Clucker
Posts: 3048
Joined: Tue Apr 14, 2015 7:30 pm
KCNR Username: Axl_Rose
Location: Too far away to be seen.
Status: Offline

Fri Sep 04, 2015 12:19 am

He just needed to update the Graphical Card,nothing else.I just helped him with that,it's not a big deal.
Peter
The Cluckin' Godfather
Posts: 7056
Joined: Tue Aug 16, 2011 10:11 am
KCNR Username: Peter
Location: Hell
Status: Offline

Fri Sep 04, 2015 8:30 am

You sure you updated the graphics CARD? Or did you update the drivers?
Image

Want your own statistics counter? Look right here: viewtopic.php?f=25&t=1216
(Feature) introduction topic: viewtopic.php?f=25&t=28493
User avatar
Axl_Rose
High Rollin' Clucker
Posts: 3048
Joined: Tue Apr 14, 2015 7:30 pm
KCNR Username: Axl_Rose
Location: Too far away to be seen.
Status: Offline

Fri Sep 04, 2015 12:43 pm

I meant the drivers lol,I was really tired,to lazy to talk.They were the drivers :S.The only word I could get out was 'Graphical Card' :P
Post Reply