not seeing any cars/players

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Post Reply
[RAM]Salvection
Big Chick
Posts: 61
Joined: Sat Nov 02, 2013 10:16 am
KCNR Username: [RAM]Salvection
Status: Offline

Sat Mar 28, 2015 12:55 pm

when i logged in to my account [RAM]Salvection i cant see any cars nor players so i tried relogging cuz i thought i was desynced but after relogging still its like that i tried reinstalling samp reinstalling gta still like that and when i log in with different account its working perfectly i can see cars and players but when i log in to [RAM]Salvection i cant see nothing need help badly
Image
User avatar
Threshold
The Cluckin' Godfather
Posts: 8236
Joined: Thu Sep 08, 2011 8:48 am
KCNR Username: Threshold
Location: 30 Minutes From Spoon's House, Australia
Contact:
Status: Offline
Threshold’s avatar
Loading…

Wed Apr 01, 2015 9:09 am

Probably a problem with your spawn settings server wise. Wait for Kar to reset your data.
Image Image Image
[RAM]Salvection
Big Chick
Posts: 61
Joined: Sat Nov 02, 2013 10:16 am
KCNR Username: [RAM]Salvection
Status: Offline

Thu Apr 02, 2015 12:40 am

resetting my data lose all of my stuff??
Image
Rishikesh1
Newbie Chick
Posts: 2
Joined: Sat Apr 11, 2015 12:46 pm
KCNR Username: ..rkstr..
Contact:
Status: Offline

Sat Apr 11, 2015 12:49 pm

Same problem
User avatar
Threshold
The Cluckin' Godfather
Posts: 8236
Joined: Thu Sep 08, 2011 8:48 am
KCNR Username: Threshold
Location: 30 Minutes From Spoon's House, Australia
Contact:
Status: Offline
Threshold’s avatar
Loading…

Mon Apr 13, 2015 2:53 pm

If you have position saving on, turn it off. Then relog and see if it still occurs.
Image Image Image
Post Reply