[FIXED] Can't join the server

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
Post Reply
User avatar
FwP
Big Clucker
Posts: 611
Joined: Mon Jan 21, 2013 7:39 pm
KCNR Username: FwP
Location: Pothead Land
Status: Offline
FwP’s avatar
Loading…

Thu Nov 06, 2014 6:48 pm

Well I upgraded my samp to SAMP-R2 client as I couldn't connect to KCNR
but after downloading the newest client (SA-MP) I still can't connect

So what now?
Last edited by FwP on Sun Nov 09, 2014 1:27 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Source
Gangsta Clucker
Posts: 1309
Joined: Fri Oct 11, 2013 9:14 pm
KCNR Username: James
Location: 'Murica
Status: Offline
🚫🧢’s avatar
Loading…

Thu Nov 06, 2014 11:16 pm

Um, try uninstalling SA:MP and then go back through your downloads and find the old one you downloaded maybe?
I can connect just fine .. SA-MP 0.3z-R2 Started
User avatar
FwP
Big Clucker
Posts: 611
Joined: Mon Jan 21, 2013 7:39 pm
KCNR Username: FwP
Location: Pothead Land
Status: Offline
FwP’s avatar
Loading…

Thu Nov 06, 2014 11:56 pm

Well I 1st had the problem with the old 1 so I was checking SA-MP and I saw there was a new 1 so I downloaded it..
Image
User avatar
Source
Gangsta Clucker
Posts: 1309
Joined: Fri Oct 11, 2013 9:14 pm
KCNR Username: James
Location: 'Murica
Status: Offline
🚫🧢’s avatar
Loading…

Fri Nov 07, 2014 12:02 am

Uninstall GTA its self, delete all files.
Re-install GTA SA and run it, then if it works download/install SA-MP again and try.
If GTA SA doesn't work/run then maybe your files are corrupted, download from another software.
Suggestion/Mine:
User avatar
FwP
Big Clucker
Posts: 611
Joined: Mon Jan 21, 2013 7:39 pm
KCNR Username: FwP
Location: Pothead Land
Status: Offline
FwP’s avatar
Loading…

Fri Nov 07, 2014 2:19 pm

I have tried but it just didn't work...
Image
Post Reply