Page 1 of 1

Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Thu Jun 12, 2014 1:52 pm
by Camarroon
I have gotten my mac and am bored with everything right now and decided to return to KCNR. For those of you that remember me I am a pretty old member. Anyway, Lets get to the point.

Before I left, I questioned about if I could run this on a mac and lots of people told me yes. but I have no idea how to get the game and be able to run SA-MP on my mac. Im pretty sure I can run it, here are my specs.

2.7ghz Intel Core i7 processor
8gb 1333mhz DDR3 memory
Intel HD Graphics 3000 512mb
1tb HDD

If anybody can help me out it would be greatly appreciated, because Im trying to play SA-MP with my long lost friends. Thanks!

~Camarroon

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Fri Jun 13, 2014 1:10 am
by Peter
Run a virtual machine on your mac that runs Windows XP, that should work

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Fri Jun 13, 2014 1:01 pm
by Kar
If you can get wine to work

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Fri Jun 13, 2014 1:45 pm
by Peter
Wine is for linux afaik

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Wed Dec 03, 2014 3:02 am
by adira_setyadi
Use Windows emulators. Try Parallel Desktop.
2 of friends are using this and it works great.

EDIT : Wait, last reply was June 13 !!!

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Fri Feb 13, 2015 10:31 am
by wasay0029
Yes use the virtual machine, but there are 1 in a 100 time possibility that the virtual windows machine may support your mac.

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Fri Feb 13, 2015 12:38 pm
by Craze
wasay0029 wrote:Yes use the virtual machine, but there are 1 in a 100 time possibility that the virtual windows machine may support your mac.
adira_setyadi wrote: EDIT : Wait, last reply was June 13 !!!
At least he noticed :/

Re: Anyway to play SA-MP on Mac?

Posted: Fri Feb 13, 2015 1:42 pm
by wasay0029
Eh, what the fuck. I failed to note that.