What......The........Fuck

Have a problem with your GTA or SA-MP and NOT LVCNR? Post here.
User avatar
..Crazyboy..
Big Clucker
Posts: 699
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:26 pm
KCNR Username: ..Crazyboy..

Thu Jan 23, 2014 11:23 am

do you try proxy server is responding on proxy?
xx...Swat Lieutenant..xx
...Professional Kidnapper...
__Professional Cop__

Image
Image
Image
Image
PM|-|
Big Clucker
Posts: 715
Joined: Wed Nov 13, 2013 11:10 am
KCNR Username: PMH
Location: R-230 Creek, Las Venturas.

Thu Jan 23, 2014 11:31 am

..Crazyboy.. wrote:do you try proxy server is responding on proxy?
Yes indeed, the server is working fine with a proxy xD from the starting of this issue, I've been playing from proxy lol
User avatar
..Crazyboy..
Big Clucker
Posts: 699
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:26 pm
KCNR Username: ..Crazyboy..

Thu Jan 23, 2014 11:37 am

hmmm i want to request kar , peter and all admin to allow me to use proxy untill the poblem dosent got fix bcoz im not gonna use proxy for ban evade and im not baned i want to use for just play i wont lose my stats
xx...Swat Lieutenant..xx
...Professional Kidnapper...
__Professional Cop__

Image
Image
Image
Image
Khyzer
Newbie Chick
Posts: 33
Joined: Mon Jan 13, 2014 12:48 pm
KCNR Username: Khyzer

Thu Jan 23, 2014 11:37 am

I think someone once mentioned auto-kick feature for proxies as they are detected. But i am not sure so if u want go ahead and try and post the results here.
I think the most probable situation is that we Pakis have been caught in a range ban :(! Kar should look in to this matter.
User avatar
..Crazyboy..
Big Clucker
Posts: 699
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:26 pm
KCNR Username: ..Crazyboy..

Thu Jan 23, 2014 11:51 am

well wft is it that only kcnr is not responding there is no reason to block kcnr to ptcl and they dont have time for block kcnr just a game?
xx...Swat Lieutenant..xx
...Professional Kidnapper...
__Professional Cop__

Image
Image
Image
Image
PM|-|
Big Clucker
Posts: 715
Joined: Wed Nov 13, 2013 11:10 am
KCNR Username: PMH
Location: R-230 Creek, Las Venturas.

Thu Jan 23, 2014 12:21 pm

Khgyzer, there's no anti-kick syste for proxies, lol. YOu can use proxies freely but the admin will ban the proxy ip right away if they see u online with a proxy. I'm playing kcnr since 2days with a proxy and had no problems with it :D
User avatar
..Crazyboy..
Big Clucker
Posts: 699
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:26 pm
KCNR Username: ..Crazyboy..

Thu Jan 23, 2014 12:58 pm

hmmm admin allow you for use it?
xx...Swat Lieutenant..xx
...Professional Kidnapper...
__Professional Cop__

Image
Image
Image
Image
User avatar
Threshold
The Cluckin' Godfather
Posts: 8263
Joined: Thu Sep 08, 2011 8:48 am
KCNR Username: Threshold
Location: 30 Minutes From Spoon's House, Australia
Contact:
Threshold’s avatar
Loading…

Thu Jan 23, 2014 1:25 pm

I have been waiting for this day for SO long! :DDDD

Next up, the Phillipines! :D (Excluding hohoheho ofc)
Image Image Image
User avatar
..Crazyboy..
Big Clucker
Posts: 699
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:26 pm
KCNR Username: ..Crazyboy..

Thu Jan 23, 2014 1:35 pm

Threshold wrote:I have been waiting for this day for SO long! :DDDD

Next up, the Phillipines! :D (Excluding hohoheho ofc)
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ : @ :@ :@

So i would admin allow me to use any proxy untill i get this problem fix

I Think that you Curse pakistani ? and it happein
xx...Swat Lieutenant..xx
...Professional Kidnapper...
__Professional Cop__

Image
Image
Image
Image
User avatar
..Crazyboy..
Big Clucker
Posts: 699
Joined: Sun Aug 25, 2013 6:26 pm
KCNR Username: ..Crazyboy..

Thu Jan 23, 2014 1:44 pm

that it shit

Image
xx...Swat Lieutenant..xx
...Professional Kidnapper...
__Professional Cop__

Image
Image
Image
Image
Locked